SPRDLUX Events

Vind snel eventleveranciers en eventlocaties

Menu
Eenvoudig evenementen organiseren

Onze gratis event software maakt evenementen organiseren eenvoudig.

Inspirerende leveranciers

pinkminds.tv

pinkminds.tv

Op zoek naar een livestream studio voor je online evenement, webcast of hybrid event? Een tv-studio om je talkshow op te nemen? Onze vaste studio is uitgerust voor de meest veeleisende multi-camera producties in broadcast kwaliteit. Ook live uitzendingen

WebinarSolutions

WebinarSolutions

Wij zijn gespecialiseerd in live (multicamera) videostreaming, interactieve Rich Media webcasts op Hybride Events, en professionele webinars (of on-demand opnames) vanuit onze videostudio in Mechelen.

VideoCrew bv

VideoCrew bv

VideoCrew is een groeiend videoproductiehuis uit Antwerpen. Plan je binnenkort een event en zoek je een betrouwbare videopartner? Bij ons ben je aan het juiste adres! Samen vinden we oplossingen op maat van jouw bedrijf. Let’s talk video!

KonseptS Events

KonseptS Events

Met meer dan 13 expertise jaren op de teller en een duidelijke profilering dat we écht anders zijn dan de andere eventkantoren bouwen we elke keer weer aan het JUISTE event voor onze klanten.

Time 2 Jump Springkastelen

Time 2 Jump Springkastelen

Heeft u iets te vieren of organiseert u een evenement? U vindt in ons gamma ongetwijfeld het perfecte springkasteel voor uw bedrijfsfeest, opendeurdag, receptie, school- of buurtfeest en diverse familiefeesten als huwelijken, verjaardagen, ...

De Koninck - Antwerp City Brewery

De Koninck - Antwerp City Brewery

Stadsbrouwerij De Koninck opent graag haar deuren voor jouw business-events. Onze verrassend ruimtes lenen zich uitstekend tot alle soorten gelegenheden: presentaties, cocktails, walking dinners, ...

Stalenrijplaten.be

Stalenrijplaten.be

Wij verhuren en verkopen stalen en kunststoffen rijplaten en houten dragline schotten. Ideaal om uw event toegankelijk te maken, ter bescherming van de ondergrond of als tijdelijke verharding.

Fabrieksuitje

Fabrieksuitje

Fabrieksuitje biedt u de gelegenheid om samen met uw vrienden, familie, relaties, of het hele bedrijf op bezoek te gaan bij uw favoriete autofabriek en museum.

Perfect Plus Event Productions

Perfect Plus Event Productions

Perfect+ biedt een gevarieerd aanbod aan voor het organiseren van citygames, bedrijfsuitjes, incentives, special events, teambuilding, originele feestconcepten tot grote klasse bedrijfsevenementen in gans Vlaanderen, Brussel en zelfs in Rijsel.

Monkey's Burgers
Welkom
Monkey's Burgers|
15 mei 2024

Hallo allemaal, we zijn momenteel op de Welc'home show (thuis- en familieshow), in Fornord in de industriezone van Orcq (Doornik), warme sfeer met het organiserende team en de exposanten, we zijn er tot morgen 18.00 uur. (advies voor liefhebbers van goede Burgers)?

bekijk origineel

Like Reageer
ECC Leiden
Livestreams & videoproducties op een hippe locatie vol hotspots
ECC Leiden|
14 mei 2024

Durf te kiezen voor een hotspotlocatie met een unieke uitstraling om je boodschap over te brengen of als perfecte entourage voor je video. ECC Leiden biedt volop keuze aan unieke ruimtes. En het mooie is, je kunt ze zelf op maat en geheel naar eigen wens indelen en samenstellen.


Blijf in verbinding

Lees meer

Like Reageer
Geoteam
Voordelen die een teambuilding kan bieden
Geoteam|
14 mei 2024

Ben je op zoek naar manieren om de banden binnen je team te versterken en de productiviteit te stimuleren? Misschien is het tijd om een teambuildingactiviteit te overwegen! In onze meest recente blog delen we de vele voordelen die een teambuilding kan bieden voor zowel bedrijven als teamleden. Denk aan verbeterde samenwerking, effectievere communicatie, versterkt leiderschap en probleemoplossende vaardigheden, evenals ...

Lees meer

Like Reageer
Astro Rent
WestelFest 2024
Astro Rent|
3 mei 2024

WestelFest is een jong festival dat plaatsvond in Westerlo op 3-4 mei. SND Projects organiseert jaarlijks dit festival. Dit jaar maakten ze gebruik van het Entrywallet-systeem, een closed loop betaalsysteem ontwikkeld door Entrytickets. Om te zorgen dat de contactloze kaarten probleemloos konden worden gebruikt, kozen ze voor een tijdelijk netwerk van Astro Rent. In enkele uren installeerden we een volledig ...

Lees meer

Like Reageer
Momice
Webinar: Eventregistratie zonder gedoe | 23 mei, 15:00
Momice|
9 mei 2024

Een eerste indruk maak je maar 1 keer, dus wat wil je liever? 


Maak een mooie uniforme uitnodiging aan in de huisstijl van jouw bedrijf of event met Momice en verstuur ze automatisch en gemakkelijk naar jouw genodigden. 

Lees meer

Like Reageer
Momice
Momice is nu onderdeel van Spotler
Momice|
2 mei 2024

Spotler Group kondigt vandaag de overname aan van Momice, ontwikkelaar van event registratie software. Het toevoegen van Momice aan het portfolio van Spotler Group past in de strategie van de Group om klanten te ondersteunen bij het inzetten en verbinden van diverse datagedreven marketingplatformen om maximale resultaten halen uit hun marketinginspanningen. 


Momice: specialist in event registratie

Momice, in 2012 opgericht, heeft zich ...

Lees meer

Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 2 mei 2024

Congratulations Rutger & Momice team 🙌

Rutger Bremer
Leader |Momice | 3 mei 2024

thanks Kevin!

Like

Event planning made easy.

Onze gratis eventplanningsoftware heeft alle tools die je nodig hebt voor het plannen van echt memorabele events - allemaal op één handige plek!

Event planning made easy
Laat je eventbedrijf groeien

Vermeld jouw bedrijf op eventplanner.nl, de snelst groeiende community voor eventplanners ter wereld. Vergelijk ons ​​met TripAdvisor, maar dan voor eventmanagers.

Voeg je bedrijf toe